Forskare från Högskolan i Skövde har i samarbete med Nordens Ark undersökt viktminskning hos honungsbin under vinterhalvåret, skriver Högskolan i Skövde.

Forskare från Högskolan i Skövde har i samarbete med Nordens Ark undersökt viktminskning hos honungsbin under vinterhalvåret, skriver Högskolan i Skövde.
EFSA (European Food Safety Authority) har svarat på kritiken mot EU: s bedömning av glyfosat som övervakades av myndigheten förra året. Läs mer hos EFSA. Fler forskare varnar samtidigt för riskerna med glyfosat...
Ronneby biodlarförening bedriver verksamhet vid Stenstugan i skogsområdet Piskabacken. Nu får föreningen kommunal hjälp för att komma till rätta med ett, emellanåt, trängande behov. Läs mer hos Sydöstran. Bli biodlare...
Varje sommar genomför Visit Halland ett projekt med fokus på hållbarhet och miljö. I år har man planterat en kilometerlång sommaräng intill Kattegattleden, för bin, humlor och fjärilar att trivas i. Läs mer hos Visit...
Sverges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer