En ökad oro för klimatet och hoten mot den biologiska mångfalden gör att allt skaffar egna bin – sedan 2008 har antalet medlemmar i Sveriges biodlares riksförbund har ökat till från 9 000 till 16 000. Lyssna hos SR.

En ökad oro för klimatet och hoten mot den biologiska mångfalden gör att allt skaffar egna bin – sedan 2008 har antalet medlemmar i Sveriges biodlares riksförbund har ökat till från 9 000 till 16 000. Lyssna hos SR.
Gotländsk honung från Östergarn smaksatt med Gotländsk tryffel i whisky från Mackmyra.
Läs mer hos Tryffel of Sweden.
Bli biodlare Läs boken Bin till nytta och nöje
Bisamhällen i Malmöområdet har drabbats av en dödlig sjukdom. Amerikansk yngelröta är såpass skadlig för djuren att samhällen måste brännas ner vid konstaterad smitta. Läs mer hos SVT. Bli biodlare Läs boken Bin till...
Nu är de 102 stycken. Aldrig förr har Sydvästra Skånes biodlareförening haft så många medlemmar. Många har hört om bidöden och vill hjälpa till att säkra pollinering av växter. – Alla växter som bär frukt måste...
Sverges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer