I helgen träffas 100-talet representanter för Sveriges biodlares riksförbund i Linköping. En helg där stora beslut blandas med mindre. Exempelvis vilket bakverk vinner Biodlarnas omröstning att bli årets Honungs-jubileumskaka! Läs mer hos Biodlarna.

I helgen träffas 100-talet representanter för Sveriges biodlares riksförbund i Linköping. En helg där stora beslut blandas med mindre. Exempelvis vilket bakverk vinner Biodlarnas omröstning att bli årets Honungs-jubileumskaka! Läs mer hos Biodlarna.
Biodlare inbjuds till biodlingskonferenser i Biodlarnas hus under april 2016 i Skänninge.
Läs mer hos Sveriges Biodlare Riksförbund.
Snart kan det stå importerad honung på den svenska honungens plats i matbutikerna. Dåligt väder har gjort att det finns en brist på honung i landet, skriver Corren.se.
En kraftigt höjd avgift gör att Biodlarna lämnar sin plats som organisationsmedlem i LRF:s fullmäktige. På ett år har avgiften höjts med över 100 000 kronor. – De tystar en röst i öknen, säger Lars Hellander, ledamot i...
Sverges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer