ALLT OM BIODLING
Biodlarresa-Sicilen

Yrkesbiodlarresan 2016 går till Sicilien

Yrkesbiodlarresa till Sicilien 20–25 februari 2016

Från Göteborg/Landvetter avgår flyget 20 feb kl 06.50; hemkomst 25 feb kl 18.40. Från Stockholm/Arlanda avgår flyget 20 feb kl 06.30; hemkomst 25 feb kl 18.35. Från Köpenhamn/Kastrup avgår flyget 20 feb kl 07.05; hemkomst 25 feb kl 19.00. Ankomst i Catania 20 feb. 12.55.

Lördag 20 febr. Vid flygplatsen i Catania väntar buss som tar oss till ett lunchställe och därefter till 2 biodlingsbesök innan vi åker vidare till hotellet, för kvällsmat och övernattning. Samma hotell under hela vistelsen på Sicilien.

Söndag 21 febr. besöker vi Solarino, nära Syracusa. Vi besöker en eller två traditionella biodlingsföretag. Det blir också tid för en promenad i Ortigia, den äldsta delen av Syracusa. Därefter ytterligare ett biodlarbesök innan vi åker tillbaka till hotellet för kvällsmat.

Måndag 22 febr. blir det utflykt till vulkanen Etna och senare på dagen besöker vi Etna-biodlarnas cooperativ och biodlingsföretag i Zafferana.

Tisdag 23 febr. biodlarbesök på hög höjd vid kusten nära Taurmina. Därefter blir det tid för rundvandring och shopping i Taurmina.

Onsdag 24 febr. besöker vi företaget Oro d’Etna med biodling, vingårdar, butik, honungslaboratorium och besök i en vinkällare. Lunch med Etna DOC vinprovning. Slutligen besök i den äldsta biodlingen i Zafferana.

Torsdag 25 februari, transport till flygplatsen för hemresa.

Resan är nu fulltecknad. För information kontakta:
Freddy Duwe, freddy.duwe@telia.com
Lena Franson, lena@vetlandaresebyra.se

Honungsetiketter / Honungsetikett Honungsetikett / honungsetiketter Svensk Honung Etikett Honungsbroschyr - Honung broschyr

ALLT OM BIODLING

Sverges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.

ALLT OM BIODLING

Sveriges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.

ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.   Läs mer

error: