I området Rosendal i Uppsala har verktyget grönytefaktorer skruvats och anpassats för platsen. Insektshotell ger extra poäng vid markanvisning. Sara Ryttar är landskapsarkitekt och arbetar med grönytorna. Läs mer hos arkitekten.

I området Rosendal i Uppsala har verktyget grönytefaktorer skruvats och anpassats för platsen. Insektshotell ger extra poäng vid markanvisning. Sara Ryttar är landskapsarkitekt och arbetar med grönytorna. Läs mer hos arkitekten.
Bee Urban är ett företag som placerar ut bikupor i storstadsmiljö. Syftet är att öka medvetenheten om om binas viktiga arbete, öka pollineringen – och producera honung förstås! Bikuporna hyrs av olika företag och...
Pollinerande insekter är livsviktiga för vår matproduktion. 75 procent av all odlad gröda behöver hjälpa från pollinering. Trots det finns det idag stora miljöhot mot dessa insekter. Se klippet hos SVT.
Läs om bi-vänlig mjölk och spela spelet Bondens bikupa hos Ekoeffekten på Arla´s webbplats.
Sverges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer