Det senaste året har det rapporterats mycket om att bin och humlor är på väg att försvinna från fruktträdgårdar och odlingslandskap. Vad säger forskningen, håller de små pollinatörerna på att dö ut? Läs mer hos ETC.

Det senaste året har det rapporterats mycket om att bin och humlor är på väg att försvinna från fruktträdgårdar och odlingslandskap. Vad säger forskningen, håller de små pollinatörerna på att dö ut? Läs mer hos ETC.
På en stor yrkesbiodlarkonferens på Billingen får vi höra varför bin är så viktiga för samhället.
Se videoklippet hos Skövde Nyheter.
Bli biodlare Läs boken Bin till nytta och nöje
Trots en bra honungssommar runt om i landet finns det en stor oro bland biodlarna i Halland. Länet är ett av de värst drabbade områdena vad gäller den smittsamma bisjukdomen amerikansk yngelröta. Se inslaget hos SVT...
Bikupor i stadsmiljö är ännu ingen särskilt vanlig syn. Men att ha bin i stan går alldeles utmärkt. Det finns gott om mat och plats för många fler, skriver ETC.
Bli biodlare Läs boken Bin till nytta och nöje
Sverges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer