Drygt 2 500 av medlemmarna i biodlarnas riksförbund bor i Västra Götaland. Det är fler än i något annat län. Intresset för biodling fortsätter växa i Sverige, skriver SVT.

Drygt 2 500 av medlemmarna i biodlarnas riksförbund bor i Västra Götaland. Det är fler än i något annat län. Intresset för biodling fortsätter växa i Sverige, skriver SVT.
De är livsviktiga men allt fler dör. I människans framfart har humlor och solitära bin fått allt färre platser att bo. Under våren har konstnären Karin Auran Frankenstein därför byggt en insektsträdgård i...
Runt om i världen lever bina farligt. De minskar i antal och det kan bli långt allvarligare än du kan föreställa dej. Nu föreslår Eva Gustavsson att Linköping ska bli en “fristad” för bin. Läs mer hos Corren...
Sveriges Biodlares Riksförbund (SBR / Biodlarna) flyttar från Mantorp till Skänninge. Flytten pågår mellan 12-16 februari. Den nya adressen är Biodlarna, Borgmästaregatan 26, 59634 Skänninge. www.biodlarna.se. Bli...
Sverges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer