När Bo Andersson kom för att titta till sina bikupor i Onsala Godhem möttes han av en förfärlig syn. Under natten hade vandaler vält hans bikupor så att bina inte längre kunde vara kvar i dem. Läs mer hos Norra Halland.

När Bo Andersson kom för att titta till sina bikupor i Onsala Godhem möttes han av en förfärlig syn. Under natten hade vandaler vält hans bikupor så att bina inte längre kunde vara kvar i dem. Läs mer hos Norra Halland.
Eva Hauri, nyetablerad yrkesbiodlare, gläds åt att intresset för biodling ökar. I Fryksdalens biodlareförening har medlemsantalet ökat med minst 20 procent på senare år. Och i sommar kan alla som vill veta mer om...
Trots extremhettan har Lasse Arvidsson, ordförande på Vikbolandets biodlarförening, kunnat slunga honung hela fyra gånger sedan maj månad. “Tack vare Vikbolandets flora och bladlössen har jag till skillnad mot...
Två honungsprodukter är finalister i Årets matbluff 2020; “Estrella Honung & Salt Nötmix” med 2 gram honung av 35 gram sockerarter, och “Svensk Honungsförädling Blomsterhonung Ekologisk” från...
Sverges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer