Söndagarna 26 juli och 30 augusti 2015. Kl 12.00 – 15.00. Gratis! Biodlaren Stefan Fehler, finns på plats vid bikuporna intill Fågelstigens start. Hör surret och om hur bina lever och hur deras bikupor fungerar.

Söndagarna 26 juli och 30 augusti 2015. Kl 12.00 – 15.00. Gratis! Biodlaren Stefan Fehler, finns på plats vid bikuporna intill Fågelstigens start. Hör surret och om hur bina lever och hur deras bikupor fungerar.
Den kalla våren och sommaren har varit katastrofal för länets biodlare. De stora biodlarna i Blekinge räknar med halverad honungsskörd i år, om de har tur. Läs och lyssna hos Sveriges Radio.
Ansökan om nationellt stöd för biodling enligt antalet bisamhällen har inletts i Finland. För att trygga verksamhetsförutsättningarna för biodling betalas till biodlare nationellt stöd för biodling till ett belopp av...
Antalet biodlare i Sverige ökar. Det gör att LP:s biodling i Kila, Säffle som säljer biodlingsutrustning fortsätter växa. Nu utökar man dessutom sin egen biodling och satsar på över 1000 bisamhällen, skriver...
Sverges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer