Fantastiskt och överraskande! Det sammanfattar vad sommelier, krögare, kockar, restaurang och hotellägare tyckte vid en unik provning då mjöd och mat kombinerades i Hälsingland. Dryckesexperterna menade att det svenska mjödet, som alltid görs på honung, idag ett mycket intressant allternativ till vin, champange och öl.
Du kanske också gillar
Torkan hot mot svenska bin
Torkan i landet gör att flera biodlare nu tvingas att utfodra sina bin för att de inte ska dö. – Är det så torrt som det är nu måste vi stödfodra så att vi har bin nästa år, säger Leo De Geer vid Sveriges Biodlares...
63 visningar
Honung från Åre
Se videon om Åre Fjällhonung som säljer honung via MinFarm.se.
Bli biodlare Läs boken Bin till nytta och nöje
139 visningar
Biodlarna får ny kupa i Skänninge
SBR, Sveriges biodlares riksförbund, lämnar Mantorp, men flyttar inte långt. Bara en mil bort till Skänninge och den fastighet som tidigare rymde Skänninge Tryckeri. Ett jättelyft, menar förbundssekreterare Jonas...
74 visningar
- Biodling
- Bli biodlare
- Biodlingskalender
- Filmer om biodling
- Bisamhälle
- Praktisk biodling
- Biredskap
- Bikupa
- Kuptillbehör
- Honungshantering
- Vaxhantering
- Bihälsa
- Hitta lokala biodlare
- Biodlingsreportage
- Nyheter
- Länkar
- Ordlista för biodling
- Bok om biodling
- Blommor & bin
- Säljmaterial
- Allt om honung
Det senaste
Följ oss
Sveriges populäraste sajt om biodling. Här finns allt du behöver veta för att bli en bättre biodlare.