Mellan den 20 april och 4 maj pågår TEMA BI i Östra Göinge kommun med bl. a föreläsningar i Kulturhuset Vita skolan i Broby och öppet hus i Föreningsbigården i Glimåkra. Var med och lär dig om bin och betydelsen av dem för oss människor!

Mellan den 20 april och 4 maj pågår TEMA BI i Östra Göinge kommun med bl. a föreläsningar i Kulturhuset Vita skolan i Broby och öppet hus i Föreningsbigården i Glimåkra. Var med och lär dig om bin och betydelsen av dem för oss människor!
På grund av sommarvärmen finns det för lite nektar och pollen för att bina ska kunna producera honung i normal takt. Lyssna hos Sveriges Radio.
Studien är det senaste beviset på att glyfosatherbicider är så genomgripande att rester även finns i livsmedel som produceras av jordbrukare som inte använder glyfosat. Läs mer hos Environmental Health News och GMWATCH.
Honungsskörden blev utmärkt i hela landet i somras, meddelar Finlands biodlares förbund.
Vasabladet (prenumeration krävs).
Sverges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer