Det började med en kupa för äppelträdets skull. I dag har Göran Sundström 50 miljoner bin i en verksamhet laddad med solenergi. Se annonsen från e-on hos Ny Teknik.

Det började med en kupa för äppelträdets skull. I dag har Göran Sundström 50 miljoner bin i en verksamhet laddad med solenergi. Se annonsen från e-on hos Ny Teknik.
Är du trött på att alla pratar om hur fantastiskt bra Flow Hive är? Här är ett par inlägg som tar upp nackdelarna med Flow-kupan för omväxlings skull: Milkwood – Going Against The Flow: Is The Flow Hive a Good...
Forskare har nu kommit på hur honungsbin lyckas ge sina larver immunitet mot vissa sjukdomar. Upptäckten kan leda till världens första insektsvaccin. Läs mer och lyssna hos Sveriges Radio samt Science Daily. Bli...
Bidrottningen Maria Adrian föreläser om biodling och vad det är som är så farsinerande med bin. Hon kommer också att berätta om honung och vad det är som gör honungen så speciell. Föreläsningen äger rum på Hedersborgen...
Sverges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer