Sveriges vildbin och pollinatörer lever under hård press när blommande grönområden bland annat byggs bort. Nu utses Sollentuna till landets bivänligaste kommun. Läs mer hos SVT.

Sveriges vildbin och pollinatörer lever under hård press när blommande grönområden bland annat byggs bort. Nu utses Sollentuna till landets bivänligaste kommun. Läs mer hos SVT.
Se vad som hände när en familj som inte brukade äta ekologisk mat testade att äta 100% ekologiskt. coop.se/ekoeffekten. En vettig reklamfilm för omväxlings skull. COOP borde inte sälja besprutad mat över huvud taget, så...
Nu slungas det för fullt hos biodlare. Max Lubkowitz nio år, berättar hur det går till. Mjölby biodlarförening har värvat nya medlemmar i sommar. En av dem är Max. Idag är han i föreningens hus Klastorp i centrala...
Förstapristagaren får ett presentkort i Bibutiken motsvarande ett värde av 500 kronor. Andra- och tredjepristagarna får presentkort på 150 kronor.
Läs mer hos Biodlarna.
Sverges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer