Så ska maten märkas – ny vägledning till företagen och kontrollen

Livsmedelsverket

Från den 13 december ska flera nya regler för märkning av livsmedel börja tillämpas. För att underlätta för både företag och inspektörer har Livsmedelsverket tagit fram förslag till en vägledning, som ska hjälpa både företag och livsmedelsinspektörer att tolka de nya reglerna. Den har nu skickats ut på remiss.

Läs pressmeddelandet från Livsmedelsverket.

PR-Produkter för Svensk biodling, biodlare och honung.

Läs mer om biodling

Biväxter - Blåklint (Cyanus segetum)
Blåklint (Cyanus segetum) används till behandling av hudåkommor, kosmetik, ögonirritationer, Läs mer
Vitsippa (Anemone nemorosa)
Vitsippa (Anemone nemorosa) eller fagningsblomma är en flerårig ört med vita Läs mer
Biväxter - Pärlhyacint (Muscari botryoides)
Pärlhyacint (Muscari botryoides) är ganska vanlig odlad och förvildad/naturaliserad. Pärlhyacint har Läs mer

Läs mer om biodling