Den 20 maj firas den internationella bidagen, världsbidagen. -Fira gärna denna dagen med oss Biodlare. Så ett frö, både hos vänner och i rabatten, säger Monica Selling, ordförande Biodlarna. Läs mer hos Biodlarna.

Den 20 maj firas den internationella bidagen, världsbidagen. -Fira gärna denna dagen med oss Biodlare. Så ett frö, både hos vänner och i rabatten, säger Monica Selling, ordförande Biodlarna. Läs mer hos Biodlarna.
I en dunge vid Lemshaga har matriarkatet härskat sedan 1700-talet. Biodlingen här har minst sagt gamla anor, och Göran Frick för stolt traditionen vidare, skriver NVP.se.
Göran är en av eldsjälarna bakom Wermdö Skeppslags Biodlareförening, en ideell förening med syfte att sprida kännedom om biodling. Hans biodlingsresa började för 15 år sedan, på Malta, efter ett beslut om en tidig...
Mer än 70% av prover på pollen och honung som insamlats från födosökande bin i Massachusetts innehåller minst en neonikotinoid, enligt en ny studie från Harvard TH Chan School of Public Health. Läs pressmeddelandet från...
Sverges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer