Pollen och nektar, humlor, honungsbin och alla andra pollinerande insekter. De behövs för att vi ska få några grönsaker, frukt och blommor överhuvudtaget.

Pollen och nektar, humlor, honungsbin och alla andra pollinerande insekter. De behövs för att vi ska få några grönsaker, frukt och blommor överhuvudtaget.
Ett bisamhälle som har angripits av varroakvalster kommer att duka under inom några år om inte kvalstren bekämpas. Men det är inte kvalstren i sig som försvagar samhället utan det virus som det sprider – Deformed Wing...
Med unik sorthonung, bröd och röror, whiskey, gin, vodka och hantverksmässigt förädlade naturväxter hoppas skånska producenter att världen nu ska få smak på det kulinariska Skåne. När mat- och dryckeshantverkare från...
Ny forskning visar att ogräsmedlet glyfosat försämrar immunförsvaret hos bin. Tidigare har man pekat ut bekämpningsmedlet neonikotinoider som en av orsakerna till det minskade antalet bin. Neonikotinoider har sedan dess...
Sverges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer