På Oppgården i Merlänna, Strängnäs, tillverkas honung. Följ med och se hur det går till.
Du kanske också gillar
Bidöden – ingen bisak för biodlarna
Biodlare är oroliga för många arter av bin och humlor håller på att dö ut på grund av för dålig kost och bekämpningsmedel. Krister Källén som är ordförande i Svenska biodlares riksförbund i Dalarna är bekymrad. Lyssna...
Biodlare reagerar på larmrapport
I veckan berättade P4 Skaraborg om att det i år blir ett nödår i honungsbranschen i Västsverige. Men fullt så illa ser det inte ut i Skaraborgsområdet. Det säger Yngve Fasth som är biodlare i Skultorp i Skövde, an ser...
Sälgen behövs
I broschyren Sälgen behövs kan du läsa om vilken tillgång sälgen är för oss människor och för ett stort antal andra arter. Du får också läsa om hur vi på olika sätt kan värna om detta lite underskattade träd. Läs mer...
- Biodling
- Bli biodlare
- Biodlingskalender
- Filmer om biodling
- Bisamhälle
- Praktisk biodling
- Biredskap
- Bikupa
- Kuptillbehör
- Honungshantering
- Vaxhantering
- Bihälsa
- Hitta lokala biodlare
- Biodlingsreportage
- Nyheter
- Länkar
- Ordlista för biodling
- Bok om biodling
- Blommor & bin
- Säljmaterial
- Allt om honung
Det senaste
Följ oss
Sveriges populäraste sajt om biodling. Här finns allt du behöver veta för att bli en bättre biodlare.