På grund av ökad efterfrågan och skörd av bipollen har Artcopy tagit fram en ny självhäftande etikett med plats för egen stämpel och vikt.
Läs mer på Alltombiodling.se/etikett-bipollen.
På grund av ökad efterfrågan och skörd av bipollen har Artcopy tagit fram en ny självhäftande etikett med plats för egen stämpel och vikt.
Läs mer på Alltombiodling.se/etikett-bipollen.
Därför satsar biodlarna på utbildning för att underlätta för fler biodlare att skaffa företag. Läs mer hos biodlarna.
Bli biodlare Läs boken Bin till nytta och nöje
En söt doft av honung sprider sig i luften. Några bin rör sig runtomkring kupan men de flesta håller sig inomhus. Under högsommaren finns det 60-100 000 bin i ett samhälle. Läs artikeln hos Direktpress. Bli biodlare Läs...
Huddinge hör till de bi-vänligare kommunerna i landet, enligt en ny kartläggning av Naturskyddsföreningen. En bidragande faktor är att kommunen nu ser över 1400 gräsytor för att se vilka man ska sluta klippa. Läs mer...
Sverges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer