Projektet i Rävlandaortens biodlareförening ”Adoptera ett bi” är i farozonen. Efter att bikupan utsatts för sabotage ser det inte ljust ut för projektet eller kommande utbildningar för biodlare. Lyssna hos SR.

Projektet i Rävlandaortens biodlareförening ”Adoptera ett bi” är i farozonen. Efter att bikupan utsatts för sabotage ser det inte ljust ut för projektet eller kommande utbildningar för biodlare. Lyssna hos SR.
När jordbrukens ängar blir allt mer sällsynta krävs annat för att rädda bina. Parker skulle kunna bli binas nya hem och matställe. Det menar Biodlarnas distriktsordförande i Örebro, Johan Ingjald. – Kommunerna har ju...
Kakhonung och pollen från biodlingarna. Det är ytterligare två produkter vid sidan om honungen, som Östergötlands biodlare kommer att producera och sälja mer av i framtiden.
Läs mer hos Folkbladet.
Den kalla och blöta sommaren har gjort det svårt för honungsbina att samla nektar och göra honung, berättar biodlaren Petter Esberg som har kupor i Sunderbyn.
Läs och lyssna hos Sveriges Radio.
Sverges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer