Regeringen har beslutat att stödet för biodling är 21,50 euro för ett övervintrat och ofördelat bisamhälle. Detta stöd som bygger på antalet bisamhällen betalas för cirka 23 000 bisamhällen, stödsumman uppgår sammanlagt till en halv miljon euro.

Regeringen har beslutat att stödet för biodling är 21,50 euro för ett övervintrat och ofördelat bisamhälle. Detta stöd som bygger på antalet bisamhällen betalas för cirka 23 000 bisamhällen, stödsumman uppgår sammanlagt till en halv miljon euro.
När Östersunds kommun bygger nytt eller gör en större renovering går en procent av entreprenörkostnaden till konst. Orrvikens skola har byggt ut sin verksamhet och har nu fått ett stort konstverk till skolgården. Läs...
Företaget Tekno-Detaljer i Veddesta storsatsar på solpaneler, LED-lampor och egna honungsbin.
Läs mer hos Järfälla Kommun.
Bli biodlare Läs boken Bin till nytta och nöje
Att maten är producerad i Sverige är den enskilt viktigaste faktorn när vi handlar mat, visar en ny Demoskopundersökning som gjorts på Livsmedelsföretagens uppdrag. Svenskproducerat kommer före faktorer som hälsa och...
Sverges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer