Hos Jordbruksverket kan du se hur skattepengar används i det nationella houngsprogrammet, ett program för att förbättra villkoren för produktion och saluföring av biodlingsprodukter.

Hos Jordbruksverket kan du se hur skattepengar används i det nationella houngsprogrammet, ett program för att förbättra villkoren för produktion och saluföring av biodlingsprodukter.
Topparläggaren kan användas både för att förhindra svärmning och för som utökning. Filmen är oklippt. Arbetsmomenten visas i vanligt tempo.
Bli biodlare Läs boken Bin till nytta och nöje
En rik biologisk mångfald i jordbrukslandskapet är viktigt för de arter av växter, insekter och fåglar som lever där. Den är dessutom nödvändig för livsmedelsproduktionen. Länsstyrelsen i Östergötland bjöd under...
Facelia, även kallad honungsört, är en lavendelblå blomma som under sommaren dykt upp allt mer på de halländska åkrarna. “Jag märker tydligt hur bina har trivts med det åkerfältet, det är underbart” säger...
Sverges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer