Det såg dystert ut för bina i Västerbotten när våren och försommaren var som kallast. Men tillslut kom värmen, och med den kom även hoppet för länets bin. Läs och lyssna hos Sveriges Radio.

Det såg dystert ut för bina i Västerbotten när våren och försommaren var som kallast. Men tillslut kom värmen, och med den kom även hoppet för länets bin. Läs och lyssna hos Sveriges Radio.
Det är inte bara Skellefteås kulturliv som nu tar plats i Skellefteås nya kulturhus Sara. Uppe på taket surrar ett gäng som gör sig redo att börja producera sötsaker. Se klippet hos SVT.
Förra hösten flyttade 45000 bin in på fastighetskontorets tak på Postgatan i centrala Göteborg. Nu har något liknande skett i Gårda där det nystartade företaget Stadskupan placerat några bikupor på Skanska skrapas tak...
Tre nya mjöd lanserades nyligen av Mjödhamnen, Svarta Tranan ett sött kraftfullt och bärigt som passar som sommardrink, Ängens Dagg ett vanligt mjöd på vitklöverhonung från Värmland och Sunnan ett friskt, torrt och...
Sverges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer