Lär dig smaksätta honung på olika sätt, med respekt för honungens egen kvalitet. Kursledare är Birgitta Augustesen, biodlare sedan 2003. Hon driver företaget Stavtorps Honung & Musteri.

Lär dig smaksätta honung på olika sätt, med respekt för honungens egen kvalitet. Kursledare är Birgitta Augustesen, biodlare sedan 2003. Hon driver företaget Stavtorps Honung & Musteri.
Intresset för biodling ökar i Finland. Varje år kommer det närmare trehundra nya biodlare, berättar Lauri Ruottinen som utbildar biodlare vid företaget Hunajaluotsi i Jokkis. Läs mer hos Yle. Bli biodlare Läs boken Bin...
Forskning vid universiteten i Dundee och St Andrews har bekräftat att halterna av neonikotinoider för insektsbekämpning inom jordbruket orsakar både minskning av humlor, skadade hjärnceller hos bin som äventyrar...
Biodlare upptäckte att honungen luktade och smakade gröna gelégrodor. Anledning: Bina hade ratat nektarn och ätit godis i stället. Ove Friblad i Hölö i Södertälje kommun har runt 40 bikupor. Det var när han skulle...
Sveriges populäraste sajt om biodling. Här finns allt du behöver veta för att bli en bättre biodlare.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Cookie Policy (EU). Kontakta oss.
Sveriges bästa sajt om biodling. Här finns all nödvändig information och inspiration för att du ska kunna utvecklas som biodlare. Följ eller kontakta oss för synpunkter eller önskemål.