Lär dig smaksätta honung på olika sätt, med respekt för honungens egen kvalitet. Kursledare är Birgitta Augustesen, biodlare sedan 2003. Hon driver företaget Stavtorps Honung & Musteri.

Lär dig smaksätta honung på olika sätt, med respekt för honungens egen kvalitet. Kursledare är Birgitta Augustesen, biodlare sedan 2003. Hon driver företaget Stavtorps Honung & Musteri.
Han har blivit stucken hundratals gånger. Men det största hotet mot biodlarverksamheten är inte vassa gaddar, utan lömska kvalster som utplånar hela samhällen. – En dag låg mina bin döda, säger biodlaren Roland Persson...
För sjunde året i rad ökar antalet medlemmar i Biodlarna. En som satsar på att ta sin biodling till en ny nivå är Johan Melin i Snörum. Med en bikupa kallad ”Villakupan” kan villaägare hyra in bin för en...
Sverges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer