Lär dig smaksätta honung på olika sätt, med respekt för honungens egen kvalitet. Kursledare är Birgitta Augustesen, biodlare sedan 2003. Hon driver företaget Stavtorps Honung & Musteri.

Lär dig smaksätta honung på olika sätt, med respekt för honungens egen kvalitet. Kursledare är Birgitta Augustesen, biodlare sedan 2003. Hon driver företaget Stavtorps Honung & Musteri.
Som att det inte räckte med den vanliga sommarplågan. Nu varnas för en ny aggressiv getingart (Sammetsgetingen Vespa velutina) som jagar i flock och bygger bon stora som badbollar. ”De gör massangrepp”, säger...
Under söndagen uppmärksammades världsbidagen. Tanums biodlarförening passade på att ha öppet hus och prata om vilket viktigt jobb pollinatörerna gör. Lyssna hos Sveriges Radio. Bli biodlare Läs boken Bin till nytta och...
I ett arbete inom ramen för kandidatprogrammet i nutrition vid Karolinska Institutet och Stockholms universitet har Katarina Beckman jämfört exponeringen för bekämpningsmedelsrester om man äter ekologiska, svenskodlade...
Sveriges populäraste sajt om biodling. Här finns allt du behöver veta för att bli en bättre biodlare.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Cookie Policy (EU). Kontakta oss.
Sveriges bästa sajt om biodling. Här finns all nödvändig information och inspiration för att du ska kunna utvecklas som biodlare. Följ eller kontakta oss för synpunkter eller önskemål.