Många vilda pollinatörer är hotade. Regeringen har därför gett Naturvårdsverket i uppdrag att kartlägga och föreslå insatser för vilda pollinatörer. Naturvårdsverket slutredovisade uppdraget den 30 oktober 2018. Läs mer hos Naturvårdsverket.

Många vilda pollinatörer är hotade. Regeringen har därför gett Naturvårdsverket i uppdrag att kartlägga och föreslå insatser för vilda pollinatörer. Naturvårdsverket slutredovisade uppdraget den 30 oktober 2018. Läs mer hos Naturvårdsverket.
Miljondrömmen kring upptäckten av nya mjölksyrabakterier var på väg att glida dem ur händerna. Nu utvecklar de en salva som ska förverkliga deras dröm. Det här är berättelsen om honungsforskarna Alejandra Vasquez och...
Slovenien och Frankrike är båda erkända internationellt för kvaliteten på honung. Men deras relation med bin handlar inte bara om honungen. I båda dessa länder kämpar biodlare varje dag för att bevara den genetiska...
Fredrik Ohlsson är lantbrukare utanför Lund och som frö- och spannmålsodlare är han beroende av pollinatörer och hjälper dem med mat och logi. Se inslaget hos SVT.
Bli biodlare Läs boken Bin till nytta och nöje
Sverges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer