En ny biopesticid framställd av spindelgift och protein från Snödroppe dödar skadedjur inom jordbruket, men visar minimal toxicitet för honungsbin visar ny forskning.

En ny biopesticid framställd av spindelgift och protein från Snödroppe dödar skadedjur inom jordbruket, men visar minimal toxicitet för honungsbin visar ny forskning.
Pollenanalyskurs för biodlare – Grundkurs Genom föreläsning och praktik får du en fördjupad kunskap i vad ett pollen är och vad det gör. Du får lära dig hur man bestämmer vilket pollen det är, vilka egenskaper man...
Naturligt sött och hälsosamt för hela kroppen – från topp till tå. Här är några exempel på hur du kan njuta av honungen från blommornas nektar. Honung vid förkylning. Lös en tsk honung i ljummen mjölk. Väl...
Åland: – Biodlare i riket behöver inte registrera sina samhällen till någon annan instans än till livsmedelsverket Evira och de betalar inte heller något för registreringen, säger riksdagsledamot Mats Löfström. Läs mer...
Sverges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer