Professor Ingemar Fries nya bok Blommor och bin beskriver ett av naturens viktigaste samspel – det mellan blommande växter och pollinerande insekter. Förordet i boken är skrivet av Carl Otto Mattson. Läs mer på blommorochbin.net.

Professor Ingemar Fries nya bok Blommor och bin beskriver ett av naturens viktigaste samspel – det mellan blommande växter och pollinerande insekter. Förordet i boken är skrivet av Carl Otto Mattson. Läs mer på blommorochbin.net.
Ankarsrums Biodlarförening har startat säsongen med ett upptaktsmöte. Nu är det möte varje tisdag hela sommaren, skriver Vimmerby Tidning.
Bli biodlare Läs boken Bin till nytta och nöje
Svensk honung har blivit en bristvara. På många håll i landet beräknas årets honungsskörd bli halverad jämfört med utfallet ett normalår. Denna dystra prognos bekräftas av Per Fyhrlund, biodlare i Lidhult utanför...
När skogsbruket lämnar stående döda träd och högstubbar vid avverkning hjälper det många pollinerande vildbin att hitta boplatser i ungskogen. De får också hjälp av skogsbilvägarnas blomrika kanter. Läs mer hos...
Sverges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer