Honungsforskarna Alejandra Vásquez och Tobias Olofsson i Gantofta har mycket på gång. Kanske stundar skördetid för deras upptäckter kring mjölksyrabakterier.

Honungsforskarna Alejandra Vásquez och Tobias Olofsson i Gantofta har mycket på gång. Kanske stundar skördetid för deras upptäckter kring mjölksyrabakterier.
Bizzzzzzz från Djeco är ett spel med både strategi och lur. Det finns inte mer pollen till honung så bina måste ge sig ut leta. Vilka kommer tillbaka först med bikupan med deras blommiga guld? Säljs hos Stor&Liten...
Tioårige Ruben Ahnér från Askersund fick i går en annorlunda start på skoldagen i Närlundaskolan. Då fick han motta Ungdomens naturstipendium för sitt engagemang inom biodling. Läs mer hos Nerikes Allehanda. Bli...
Med hjälp av genetiska metoder lyckades forskare från SLU och SVA bekräfta källan till ett utbrott av amerikansk yngelröta på Gotland. Metoden har tidigare använts för att kartlägga mjältbrandsutbrott men det är första...
Sverges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer