Honungsforskarna Alejandra Vásquez och Tobias Olofsson i Gantofta har mycket på gång. Kanske stundar skördetid för deras upptäckter kring mjölksyrabakterier.
Du kanske också gillar
Mjöd – svensk natur på flaska
I ett unikt rullande bryggeri tillverkar Johan Pihl ett mjöd som får dryckesexperter att dela ut toppbetyg. Varje mjöd har sin egen unika smak, ett fingeravtryck från den plats där bina hämtat honungen som det...
81 visningar
Biodling och entreprenörskap hos Linköpings Universitet
Universitetslektor Charlotte Norrman tröttnade på oinspirerade redovisningar i klassrumsmiljö. Genom sina tidigare erfarenheter inom näringslivet kom idén om att redovisningarna i hennes entreprenörskapskurser på...
104 visningar
Guide för företag i biodlar- eller honungsbranschen
Den 30 november lanseras en guide som underlättar för den som vill starta företag inom livsmedelskedjan. Först ut är en guide för företag i biodlar- eller honungsbranschen. I början av nästa år kommer en liknande...
172 visningar
- Biodling
- Bli biodlare
- Biodlingskalender
- Filmer om biodling
- Bisamhälle
- Praktisk biodling
- Biredskap
- Bikupa
- Kuptillbehör
- Honungshantering
- Vaxhantering
- Bihälsa
- Hitta lokala biodlare
- Biodlingsreportage
- Nyheter
- Länkar
- Ordlista för biodling
- Bok om biodling
- Blommor & bin
- Säljmaterial
- Allt om honung
Det senaste
Följ oss
Sveriges populäraste sajt om biodling. Här finns allt du behöver veta för att bli en bättre biodlare.