Gotländsk honung från Östergarn smaksatt med Gotländsk tryffel i whisky från Mackmyra.
Du kanske också gillar
Branschriktlinjer om ekologisk produktion
Producenter av ekologiska livsmedel kan nu få stöd av nationella branschriktlinjer. Dessa tar bland annat upp regler om förädling och märkning.
Läs mer hos Livsmedelsverket.
Bli biodlare Läs boken Bin till nytta och nöje
109 visningar
Sörmland trotsar trenden – kraftig tillväxt för landsbygden
I Sörmland går landsbygden framåt. Jobben blir fler och inflyttningen ökar. Birgitta Augustesen började med biodling, och lärde sig ta fram egen honung. Den sålde hon på torget i Malmköping, och därifrån har det växt...
73 visningar
Torkan har gett annorlunda honung
Det torra vädret har gett för kort tid för blomning. Det har i sin tur gett en mörkare honung är normalt. ”Den är också lite sötare i smaken”, konstaterar Håkan Hagström, ordförande i Östra Sörmlands...
135 visningar
- Biodling
- Bli biodlare
- Biodlingskalender
- Filmer om biodling
- Bisamhälle
- Praktisk biodling
- Biredskap
- Bikupa
- Kuptillbehör
- Honungshantering
- Vaxhantering
- Bihälsa
- Hitta lokala biodlare
- Biodlingsreportage
- Nyheter
- Länkar
- Ordlista för biodling
- Bok om biodling
- Blommor & bin
- Säljmaterial
- Allt om honung
Det senaste
Följ oss
Sveriges populäraste sajt om biodling. Här finns allt du behöver veta för att bli en bättre biodlare.