Kocken Sébastien Boudet berättar att grunden i nougat är honung, och berättar även lite om sorthonung.

Kocken Sébastien Boudet berättar att grunden i nougat är honung, och berättar även lite om sorthonung.
Förslag till riksdagsbeslut – Riksdagen ställer sig bakom det som anförs i motionen om att möjligheten att inrätta en biodling på Riksdagshusets tak bör undersökas och tillkännager detta för riksdagsstyrelsen. Läs...
230.000 namnunderskrifter fick konsumenskyddsministrar i tyska delstater att kräva ett förbud mot den cancer-misstänkta herbiciden Glyfosat. Det viktigaste återstår ännu när EU ska rösta om Glyfosat ska tillåtas att i...
Naturvårdsverket satsar år 2021 ytterligare 11,9 miljoner kronor på att rädda några av landets mest utrotningshotade vilda bin. Det är en förstärkning av länsstyrelsernas arbete, inom åtgärdsprogrammet för hotade arter...
Sveriges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Cookie Policy (EU). Kontakta oss.