Kocken Sébastien Boudet berättar att grunden i nougat är honung, och berättar även lite om sorthonung.
Du kanske också gillar
Honungshantering dag 1
Biodlarkurs i Lövsta. Se videoklippet nedan.
Bli biodlare Läs boken Bin till nytta och nöje
99 visningar
Biodlarna (SBR) firar 100 årsjubileum
I augusti firas Honungens dag och Biodlarna (SBR) firar 100 årsjubileum. Läs mer hos Biodlarna.
Bli biodlare Läs boken Bin till nytta och nöje
67 visningar
Ny etikett för Gammaldags honung
Nu finns nya locketiketter för Gammaldags honung och vi har även fyllt på lagret av flera slutsålda klassiska varianter för sorthonung. Se utbudet av locketiketter här.
Bli biodlare Läs boken Bin till nytta och nöje
273 visningar
- Biodling
- Bli biodlare
- Biodlingskalender
- Filmer om biodling
- Bisamhälle
- Praktisk biodling
- Biredskap
- Bikupa
- Kuptillbehör
- Honungshantering
- Vaxhantering
- Bihälsa
- Hitta lokala biodlare
- Biodlingsreportage
- Nyheter
- Länkar
- Ordlista för biodling
- Bok om biodling
- Blommor & bin
- Säljmaterial
- Allt om honung
Det senaste
Följ oss
Sveriges populäraste sajt om biodling. Här finns allt du behöver veta för att bli en bättre biodlare.