Kocken Sébastien Boudet berättar att grunden i nougat är honung, och berättar även lite om sorthonung.
Du kanske också gillar
Charlotts vardag är bisysslor
På söndag är det honungsdagen. En som kan det mesta om bisamhällen och hur processen går till att tillverka honung är biodlaren Charlott Ristikartano från Munktorp. Läs och lyssna hos Sveriges Radio. Bli biodlare Läs...
76 visningar
Biodlare varnar för ”gröna öknar”
Under söndagen uppmärksammades världsbidagen. Tanums biodlarförening passade på att ha öppet hus och prata om vilket viktigt jobb pollinatörerna gör. Lyssna hos Sveriges Radio. Bli biodlare Läs boken Bin till nytta och...
79 visningar
- Biodling
- Bli biodlare
- Biodlingskalender
- Filmer om biodling
- Bisamhälle
- Praktisk biodling
- Biredskap
- Bikupa
- Kuptillbehör
- Honungshantering
- Vaxhantering
- Bihälsa
- Hitta lokala biodlare
- Biodlingsreportage
- Nyheter
- Länkar
- Ordlista för biodling
- Bok om biodling
- Blommor & bin
- Säljmaterial
- Allt om honung
Det senaste
Följ oss
Sveriges populäraste sajt om biodling. Här finns allt du behöver veta för att bli en bättre biodlare.