Kocken Sébastien Boudet berättar att grunden i nougat är honung, och berättar även lite om sorthonung.
Du kanske också gillar
Miljontals bin kan räddas – med hjälp av en app
När Björn Lagerman i Lindesberg fotade sina bikupor upptäckte han den dödliga parasiten Varroa. Då väcktes idén om att skapa en app som gör det lättare för biodlare att identifiera parasiten. Läs mer hos SVT. Bli...
57 visningar
Skörd av kakhonung
Videoklippet nedan visar hur kakhonung skärs i bitar ur en ram för att sedan paketeras.
Bli biodlare Läs boken Bin till nytta och nöje
189 visningar
Bivax i forntida balsameringsvätskor
Enbär, cypress och bivax verkar enligt en studie ha varit en del av ingredienserna i balsameringsvätskor i det forntida Egypten. Lyssna hos SR.
Bli biodlare Läs boken Bin till nytta och nöje
75 visningar
- Biodling
- Bli biodlare
- Biodlingskalender
- Filmer om biodling
- Bisamhälle
- Praktisk biodling
- Biredskap
- Bikupa
- Kuptillbehör
- Honungshantering
- Vaxhantering
- Bihälsa
- Hitta lokala biodlare
- Biodlingsreportage
- Nyheter
- Länkar
- Ordlista för biodling
- Bok om biodling
- Blommor & bin
- Säljmaterial
- Allt om honung
Det senaste
ALLT OM BIODLING
Sveriges bästa sajt om biodling. Här finns all nödvändig information och inspiration för att du ska kunna utvecklas som biodlare. Följ eller kontakta oss för synpunkter eller önskemål.