Kocken Sébastien Boudet berättar att grunden i nougat är honung, och berättar även lite om sorthonung.
Du kanske också gillar
Filmer från Beecome
Filmklipp från den den internationella biodlarkongressen Beecome som hölls i Malmö 11-13 mars 2016.
Invigning.
Paneldebatt 1.
Paneldebatt 2.
Bli biodlare Läs boken Bin till nytta och nöje
74 visningar
Jordbruksverket söker rådgivare inom bin, biodling och pollinering
Jordbruksverket vill utöka sin kompetens om biodling och pollinering. Som rådgivare med fokus på bin, biodling och pollinering har du en flexibel och varierande tjänst där du ger råd om pollinering, pollineringens...
66 visningar
Hur lokala väderförhållanden påverkar flygaktiviteten hos honungsbin Apis mellifera
Prediktiv modellering & flygbeteende. Läs examensarbetet hos Högskolan i Skövde.
Bli biodlare Läs boken Bin till nytta och nöje
149 visningar
- Biodling
- Bli biodlare
- Biodlingskalender
- Filmer om biodling
- Bisamhälle
- Praktisk biodling
- Biredskap
- Bikupa
- Kuptillbehör
- Honungshantering
- Vaxhantering
- Bihälsa
- Hitta lokala biodlare
- Biodlingsreportage
- Nyheter
- Länkar
- Ordlista för biodling
- Bok om biodling
- Blommor & bin
- Säljmaterial
- Allt om honung
Det senaste
Följ oss
Sveriges populäraste sajt om biodling. Här finns allt du behöver veta för att bli en bättre biodlare.