Friska bin och sundare biodling – en dag om framtidens biodling

Varbergskretsens biodlarförening

Varbergskretsens biodlarförening anordnar en föreläsningsdag med fantastiska föreläsare från USA, Norge och Sverige. Temat för dagen är friska bin och sundare biodling med målet att ha en behandlingsfri biodling. Forskare och erfarna biodlare delar med sig av sina erfarenheter. Konferensen äger rum på Nöjeshallen i Varberg den 23/3 kl 9-17. Program och information om föreläsare finns på varbergskretsen.biodlarna.se.

Under dagen kommer det även finnas ett mindre antal montrar för framför allt biredskapsföretag som får möjligheten att delta. En monterplats på max 2*4 meter kostar 1500 kronor. Lunch och fika går att förbeställa, ingen annan matförsäljning finns på plats. Anmälan görs till biodlareivarberg@gmail.com senast 31/1.

Biodling

Läs mer om biodling

Kakhonung etikett - Honung - Honungsetikett
Etiketter för dig som är biodlare och säljer kakhonung. Läs mer
Biväxter - Krokus (Crocus spp.)
Krokusar (Crocus spp.) odlas som prydnadsväxter i en mängd Läs mer
Vinterbi / Vinterbin - Honungsbi - Biodling
Övervintring är ett begrepp inom biodling används Läs mer
Honungsetiketter - Etiketter Honung - Tryck egna etiketter - Trycka etikett
PR-Produkter för Svensk biodling, biodlare och honung.
Svensk honung

Nyhetsinlägg om biodling

ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.   Läs mer

error: