Birgitta Anderssons bisyssla blev till en ny karriär mitt i livet. Fem år och en yrkeshögskoleexamen senare försörjer hon sig i dag som honungsproducent. Nu uppmuntrar hon andra till att våga byta yrke.

Birgitta Anderssons bisyssla blev till en ny karriär mitt i livet. Fem år och en yrkeshögskoleexamen senare försörjer hon sig i dag som honungsproducent. Nu uppmuntrar hon andra till att våga byta yrke.
Det har varit en bra biodlarsäsong med mycket honung. Fram tills nu. Kommer det inte regn är det slutet för i år, menar Lars Hultgren som är ordförande i Bräkne Härads biodlarförening.
Läs och lyssna hos Sveriges Radio.
När Mjödfestivalen på Odinsborg nu dragit igång blir det under en veckas tid fokus på vikingatid och honungsdrycker i Gamla Uppsala. 40 sorters mjöd kommer serveras på den nystartade festivalen som vill lyfta upp...
Befinner du dig i Stockholm och vill dricka mjöd är Aifur Krog & Bar rätt ställe att besöka. Här är en film från en kväll på Aifur.
Sverges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer