Den 1:a oktober klockan 14.30 – 16.00 bjuder Litorina folkhögskola i Karlskrona till en fri föreläsning – “Bin till nytta och nöje” av biodlaren Johann Lang.
Läs boken Bin till nytta och nöje av Carl Otto Mattson och Johann Lang.
Den 1:a oktober klockan 14.30 – 16.00 bjuder Litorina folkhögskola i Karlskrona till en fri föreläsning – “Bin till nytta och nöje” av biodlaren Johann Lang.
Läs boken Bin till nytta och nöje av Carl Otto Mattson och Johann Lang.
Det surrar på taket på Skanskas kontorshus i Hyllie. I alla fall sommartid när hyresgästerna i bikupan är fullt upptagna med att producera honung med en touch av mint. Och de verkar trivas i det växande Hyllie. Första...
Utbildningsprogrammet Svensk Bihälsa har tillsammans med biodlingsföretaget Agreb AB under sommaren utvecklat ett standardiserat provtagningsverktyg för att bedöma kvalsternivån i bisamhällen på ett för yrkesbiodlingen...
Nu finns en bikupa vid Ica Maxi i Västervik. Butiken vill bidra till biologisk mångfald och har tagit biodlare till hjälp för att sköta kupan. Läs mer hos vt.se.
Bli biodlare Läs boken Bin till nytta och nöje
Sverges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer