Den 1:a oktober klockan 14.30 – 16.00 bjuder Litorina folkhögskola i Karlskrona till en fri föreläsning – “Bin till nytta och nöje” av biodlaren Johann Lang.
Läs boken Bin till nytta och nöje av Carl Otto Mattson och Johann Lang.
Den 1:a oktober klockan 14.30 – 16.00 bjuder Litorina folkhögskola i Karlskrona till en fri föreläsning – “Bin till nytta och nöje” av biodlaren Johann Lang.
Läs boken Bin till nytta och nöje av Carl Otto Mattson och Johann Lang.
På bostadsområdet Gamlegården i Kristianstad går man i väntans tider. Man hoppas på positiva besked om biodlarprojektet ”Närproducerad biodling med rötter i världen”. Att projektet blir av vet man redan, men frågan är i...
På Lilla Kungsladugården där Nyköpings biodlarförening håller till finns det fem kupor med 40-50 000 bin i varje. Men det ser inte ut att bli särskilt mycket honung från dem i år, skriver SN.
Biets dag lockade många besökare till Julita gård under lördagen. Alla var hungriga på kunskap och ville lära sig mer om bina, skriver kkuriren.
Sverges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer