Intresset för biodling har ökat kraftigt de senaste åren och fler vill ta steget in på en yrkesmässig bana. Nu startar Fristads Folkhögskola en ny yrkesutbildning som kan möta nya behov i en bransch under förändring. Läs mer hos Jordbruksaktuellt.

Intresset för biodling har ökat kraftigt de senaste åren och fler vill ta steget in på en yrkesmässig bana. Nu startar Fristads Folkhögskola en ny yrkesutbildning som kan möta nya behov i en bransch under förändring. Läs mer hos Jordbruksaktuellt.
Förslag till Europaparlamentets resolution om skydd för den europeiska honungsproduktionen, läs mer hos Europaparlamentet.
Bli biodlare Läs boken Bin till nytta och nöje
Intresset för bikuporna i kyrkoruinerna i Visby innerstad har varit stort, säger Mikael Qwiberg som tagit initiativet till att placera bikupor på taken till tre ruiner och i självaste domkyrkans torn. – Jag har...
Ett bisamhälle utsattes för stöldförsök i Vårby under påskveckan. Läs mer hos Huddingeortens Biodlareförening.
Bli biodlare Läs boken Bin till nytta och nöje
Sveriges populäraste sajt om biodling. Här finns allt du behöver veta för att bli en bättre biodlare.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Cookie Policy (EU). Kontakta oss.
Sveriges bästa sajt om biodling. Här finns all nödvändig information och inspiration för att du ska kunna utvecklas som biodlare. Följ eller kontakta oss för synpunkter eller önskemål.