Alla Malmös fjärde- och femteklassare är inbjudna för att göra honungssalva, örtsalt och rotfruktschips – mitt i Folkets park. Lyssna hos Sveriges Radio.

Alla Malmös fjärde- och femteklassare är inbjudna för att göra honungssalva, örtsalt och rotfruktschips – mitt i Folkets park. Lyssna hos Sveriges Radio.
Förbluffad blev 26-årige Hampus Stare när Returskänken Second Handel i Norrtälje utsåg honom till årets miljöstipendiat. Hans förevisningar av levande bin i skolor och föreningar ledde till stipendiet. Norrtelje Tidning...
Tidig vår och högsommarvärme som håller i sig – det är receptet för en riktigt bra honungsskörd. Många av landets biodlare upplever en av de bästa säsongerna på länge. Läs mer hos SvD Näringsliv. Bli biodlare Läs...
Den 30 november lanseras en guide som underlättar för den som vill starta företag inom livsmedelskedjan. Först ut är en guide för företag i biodlar- eller honungsbranschen. I början av nästa år kommer en liknande...
Sverges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer