I fyra års tid har en björn angripit biodlarnas anläggningar i Kristinestadstrakten. Nu har biodlarna fått nog när inte ens elstängsel håller björnen borta, en anhållan om att få skjuta björnen har lämnats in till Finlands viltcentral.

I fyra års tid har en björn angripit biodlarnas anläggningar i Kristinestadstrakten. Nu har biodlarna fått nog när inte ens elstängsel håller björnen borta, en anhållan om att få skjuta björnen har lämnats in till Finlands viltcentral.
Nu slungas det för fullt hos biodlare. Max Lubkowitz nio år, berättar hur det går till. Mjölby biodlarförening har värvat nya medlemmar i sommar. En av dem är Max. Idag är han i föreningens hus Klastorp i centrala...
En anrik brygd som kommer i många smaker – under Medeltidsveckan flödar mjödet på både restauranger och marknader. För de nyfikna fanns det mycket att lära under tisdagens föreläsning om mjödbryggning för nybörjare. Läs...
Västtrafik producerar honung på Frölunda resecentrum.
Läs artikeln i Pling samt Bussmagasinet.
Bli biodlare Läs boken Bin till nytta och nöje
Sverges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer