Bina har jobbat en månad och det har redan blivit dags att slunga honung. Följ med Jerker Pettersson till Doktor Lenas kök och hör hur det går till man slungar den allra ljuvligaste honung. Lyssna hos Tyresöradion.
Du kanske också gillar
LRF ändrar sig om ursprungsmärkning av honung
Biodlarna fick med sig hela LRFs Riksförbundsmöte gällande motionen om märkningen av importerad honung. LRFs riksförbundsstyrelse ville avslå motionen, men efter debatt blev det bifall. Läs pressmeddelandet från...
73 visningar
Tre skötselmoment samtidigt del 2
Stig Svensson byter drottning, gör avläggare och sorterar bort gamla ramar i ett moment. Han gör det vanligen under första halvan av juni.
Bli biodlare Läs boken Bin till nytta och nöje
51 visningar
Honungshantering dag 11
Biodlarkurs i Lövsta. Se videoklippet nedan.
Bli biodlare Läs boken Bin till nytta och nöje
75 visningar
- Biodling
- Bli biodlare
- Biodlingskalender
- Filmer om biodling
- Bisamhälle
- Praktisk biodling
- Biredskap
- Bikupa
- Kuptillbehör
- Honungshantering
- Vaxhantering
- Bihälsa
- Hitta lokala biodlare
- Biodlingsreportage
- Nyheter
- Länkar
- Ordlista för biodling
- Bok om biodling
- Blommor & bin
- Säljmaterial
- Allt om honung
Det senaste
Följ oss
Sveriges populäraste sajt om biodling. Här finns allt du behöver veta för att bli en bättre biodlare.