Forskaren Eva Forsgren från Sveriges Lantbruksuniversitet, berättar om honungsbins betydelse för vår livsmedelsproduktion. Plats: Naturum Getterön. Tid: onsdag 9 september 2015, kl 18:30 – 20:30. Ingen föranmälan. Fri entré.

Forskaren Eva Forsgren från Sveriges Lantbruksuniversitet, berättar om honungsbins betydelse för vår livsmedelsproduktion. Plats: Naturum Getterön. Tid: onsdag 9 september 2015, kl 18:30 – 20:30. Ingen föranmälan. Fri entré.
För några veckor sedan flyttade de surrande hyresgästerna – 40000 honungsbin – in i sin nya bostad, en bikupa på Dr Westrings gata alldeles intill Bostadsbolagets odlingslotter. Som första bostadsföretag i Göteborg har...
Kan mjölksyrabakterier från honungsbins magar vara lösningen mot svårläkt mugg? Det är Tobias Olofsson, forskare på avdelningen för medicinsk mikrobiologi vid Lunds universitet, övertygad om. Läs artikeln hos Hippson...
Livsmedelsföretaget Renée Voltaire AB i Årsta har importerat honung från Nya Zeeland utan att först låta den gå igenom den lagstadgade gränskontrollen. Därför måste bolaget nu skicka tillbaka sändningen. Läs nyheten hos...
Sverges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer