För andra året i rad är honungsskörden dålig för en del biodlare i Gävleborg. Förra sommaren var det för kallt och i år har det varit för torrt efter midsommar. Läs och lyssna hos Sveriges Radio.

För andra året i rad är honungsskörden dålig för en del biodlare i Gävleborg. Förra sommaren var det för kallt och i år har det varit för torrt efter midsommar. Läs och lyssna hos Sveriges Radio.
Ett företag i Gunnilse har försökt ta in honung, torkad och konserverad fisk och köttprodukter från Ghana trots att det saknats hälsointyg, skriver FoodMonitor.
Bli biodlare Läs boken Bin till nytta och nöje
Lidingö Biodlareförening är inte nöjda eftersom de inte tillfrågats vid en upphandling och företaget Bee Urban då fått kontrakt om bisamhällen vid Lidingö stadshus. Läs mer hos Lidingösidan. Bli biodlare Läs boken Bin...
Under mer än tre år har forskarna Niclas Norrström och Sonja Leidenberger vid Högskolan i Skövde haft stort fokus på honungsbin. På tre bigårdar har de försett 4000 bin med sändare och fått mer kunskap om allt från...
Sveriges populäraste sajt om biodling. Här finns allt du behöver veta för att bli en bättre biodlare.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Cookie Policy (EU). Kontakta oss.
Sveriges bästa sajt om biodling. Här finns all nödvändig information och inspiration för att du ska kunna utvecklas som biodlare. Följ eller kontakta oss för synpunkter eller önskemål.