På söndag är det honungsdagen. En som kan det mesta om bisamhällen och hur processen går till att tillverka honung är biodlaren Charlott Ristikartano från Munktorp. Läs och lyssna hos Sveriges Radio.

På söndag är det honungsdagen. En som kan det mesta om bisamhällen och hur processen går till att tillverka honung är biodlaren Charlott Ristikartano från Munktorp. Läs och lyssna hos Sveriges Radio.
LPs Biodling har en ny svensktillverkad avtäckningsmaskin i sortimentet. Avtäckningsmaskinen är anpassad till en medelstor biodling, ca 40-150 samhällen. Den drivs med ånga från en medföljande ånggenerator, har låg...
Kriminella grupperingar tjänar stora pengar på förfalskade matvaror. Nu utbildas 200 personer för att kontrollera matens ursprung hos detalhandeln och livsmedelsgrossister. Se inslaget och läs mer hos SVT. Bli biodlare...
Det är inte bara Skellefteås kulturliv som nu tar plats i Skellefteås nya kulturhus Sara. Uppe på taket surrar ett gäng som gör sig redo att börja producera sötsaker. Se klippet hos SVT. Bli biodlare Läs boken Bin till...
Sverges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer