På söndag är det honungsdagen. En som kan det mesta om bisamhällen och hur processen går till att tillverka honung är biodlaren Charlott Ristikartano från Munktorp. Läs och lyssna hos Sveriges Radio.

På söndag är det honungsdagen. En som kan det mesta om bisamhällen och hur processen går till att tillverka honung är biodlaren Charlott Ristikartano från Munktorp. Läs och lyssna hos Sveriges Radio.
Intresset för biodling har exploderat. På tio dagar fylldes kursen i biodling och nu har Norrköpings biodlareförening utlyst ytterligare en kurs med tjugo platser. Göran Pettersson tror att intresset kommer ur...
Fram till den 22 mars finns chans att svara på Jordbruksverkets remiss om föreskrifter om bekämpning av bisjukdomar. Flertalet paragrafer har ändrats och nu är det dags att ge feedback kring detta. Läs mer hos...
Räddningstjänsten i Horn och Kisa larmades i förmiddags till en brand i Horn-trakten av det lite ovanligare slaget. Det var en bikupa som av okänd anledning fattat eld, skriver Vimmerby Tidning.
Sverges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer