Britta är ett honungsbi. Hon är alldeles nykläckt och vet inte riktigt hur man är när man är ett bi. Hanna är en humla som är på väg till jobbet. Hon och hennes familj är proffs på att hjälpa växter.
Se filmen hos UR (t.o.m. 30 juni 2019).
Britta är ett honungsbi. Hon är alldeles nykläckt och vet inte riktigt hur man är när man är ett bi. Hanna är en humla som är på väg till jobbet. Hon och hennes familj är proffs på att hjälpa växter.
Se filmen hos UR (t.o.m. 30 juni 2019).
En vädermässigt snäll höst och ganska jämna temperaturer under vintern har gjort att bisamhällen har klarat sig bättre än vanligt den gånga vintern, skriver SVT.
Bli biodlare Läs boken Bin till nytta och nöje
I Nepal och Indien finns världens farligaste bi. Biet är påtagligt aggressivt, med en gadd som med lätthet tränger igenom både kläder och hud. Se programmet hos UR.
Bli biodlare Läs boken Bin till nytta och nöje
BRAVO/Skånemejerier sätter upp bikupor på Skånemejerier i Malmö, en i det gamla Slakthusområdet i Gamlestaden i Göteborg, och en i Magiska Trädgården på Kvarnholmen i Stockholm. Att rädda bin ska bli en bieffekt av att...
Sverges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer