En är spanare – en rymmer. Speja är kul. Hitta bästa blomman och nektar och pollen och berätta det för alla tusentals bikompisar var det finns. Hos Hanna är det jobb, jobb. jobb och då är det kul med ett litet äventyr.

En är spanare – en rymmer. Speja är kul. Hitta bästa blomman och nektar och pollen och berätta det för alla tusentals bikompisar var det finns. Hos Hanna är det jobb, jobb. jobb och då är det kul med ett litet äventyr.
Vinter är en halvtorr kryddad blend av nio olika mjöd. För urvalet står en av landets mest framstående dryckeskännare som hittat en elegant balans mellan kraftfullt beska och friska inslag av pomerans med mjuka, runda...
Två år av kalla vårar har slagit hårt mot Blekinges biodlingar och vid avelsstationen i Skärva har mer än hälften av bisamhällena försvunnit. Läs och lyssna hos Sveriges Radio. Bli biodlare Läs boken Bin till nytta och...
Provtagningar gjorda i juli visar att de åländska bina fortfarande är fria från varroa, som är ett litet kvalster som kan slå ut hela bisamhällen. -I dag är det klackarna i taket, det var ett väldigt skönt besked att...
Sverges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer