Bisamhällen i Malmöområdet har drabbats av en dödlig sjukdom. Amerikansk yngelröta är såpass skadlig för djuren att samhällen måste brännas ner vid konstaterad smitta. Läs mer hos SVT.

Bisamhällen i Malmöområdet har drabbats av en dödlig sjukdom. Amerikansk yngelröta är såpass skadlig för djuren att samhällen måste brännas ner vid konstaterad smitta. Läs mer hos SVT.
Positiv trend som kan påverka vår natur. Nu startar en ny kurs i biodling upp i Vaggeryd. Nyfikenheten för bin har lockat flera deltagare från orten.
Läs mer hos Tranås Tidning.
Biodlarkursen som Partille biodlarförening anordnar blev snabbt fulltecknad. Totalt 13 personer lyssnar nyfiket när Mille Kalic berättar om vad man bör tänka på när man ska starta med biodling. Läs mer hos Partille...
Årets honungsskörd ser ut att bli fattig. Dåligt väder på flera håll gör att bina inte kan ge sig ut och hämta någon mat. — Det här är ovanligt, säger biodlaren Hans Samland.
Läs mer hos Sveriges Radio.
Sverges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer