Att bli sommelier innebär vanligen att utbilda sig inom dryck, framförallt vin. Men för några år sedan hörde biodlaren Petra Varenhed talas om att man även kunde bli det inom honung, Skriver SR.

Att bli sommelier innebär vanligen att utbilda sig inom dryck, framförallt vin. Men för några år sedan hörde biodlaren Petra Varenhed talas om att man även kunde bli det inom honung, Skriver SR.
Biodlarnas överklagan har gett resultat. Mark- och miljödomstolen upphäver Kemikalieinspektionens beslut om s.k. nöddispens för användande av ett förbjudet växtskyddsmedel. Läs mer hos Biodlarna. Bli biodlare Läs boken...
På Oppgården i Merlänna, Strängnäs, tillverkas honung. Följ med och se hur det går till.
Bli biodlare Läs boken Bin till nytta och nöje
Mjödhamnen inleder under veckan ett samarbete med Juvinum i ett försök att på ett naturligt sätt kunna nå ut till krögare i stockholmsområdet. Juvinum kommer kunna erbjuda serien av säsongsmjöd – Sommar, Vinter och Höst...
Sveriges populäraste sajt om biodling. Här finns allt du behöver veta för att bli en bättre biodlare.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Cookie Policy (EU). Kontakta oss.
Sveriges bästa sajt om biodling. Här finns all nödvändig information och inspiration för att du ska kunna utvecklas som biodlare. Följ eller kontakta oss för synpunkter eller önskemål.