Att bli sommelier innebär vanligen att utbilda sig inom dryck, framförallt vin. Men för några år sedan hörde biodlaren Petra Varenhed talas om att man även kunde bli det inom honung, Skriver SR.
Du kanske också gillar
Honung som ett framtida probiotika för människor
Tekn. Dr Tobias Olofsson & Tekn.Dr Alejandra Vásquez, Con Cellae AB har genom sin forskning vid Lunds Tekniska högskola upptäckt mjölksyrabakterier i honung. Bakterierna visade sig ha potentiella möjligheter att...
149 visningar
Överskott av honung skapar problem för svenska biodlare
Det har i många år varit brist på honung, men nu finns det istället för mycket honung. Överskottet av honung skapar problem för landets biodlare. Lyssna hos SR.
Bli biodlare Läs boken Bin till nytta och nöje
168 visningar
Jordgubbsmjöd från Gotland
Nytt jordgubbsmjöd från Mjödhamnen skapat vid Stafva Gård på Gotland med jordgubbar från Stenhuse Gård och honung från Vin & Bin. Säljs i lokala Systembolagsbutiker och via nätet. Bli biodlare Läs boken Bin till...
346 visningar
- Biodling
- Bli biodlare
- Biodlingskalender
- Filmer om biodling
- Bisamhälle
- Praktisk biodling
- Biredskap
- Bikupa
- Kuptillbehör
- Honungshantering
- Vaxhantering
- Bihälsa
- Hitta lokala biodlare
- Biodlingsreportage
- Nyheter
- Länkar
- Ordlista för biodling
- Bok om biodling
- Blommor & bin
- Säljmaterial
- Allt om honung
Det senaste
Följ oss
Sveriges populäraste sajt om biodling. Här finns allt du behöver veta för att bli en bättre biodlare.