Efter fem år med dåliga honungsskördar så ser det i år ut att bli väldigt mycket skånskproducerad honung. Johan Falk är biodlare i Haväng och för honom är det tveklöst ett rekordår. Läs mer hos SVT.

Efter fem år med dåliga honungsskördar så ser det i år ut att bli väldigt mycket skånskproducerad honung. Johan Falk är biodlare i Haväng och för honom är det tveklöst ett rekordår. Läs mer hos SVT.
På Göteborgs restauranger serveras egenslungad honung och kurserna i biodling blir snabbt fullsatta. Restaurang Upper House Dining har en biodling på Gothia Towers mittentorn. Läs artikeln hos GP. Bli biodlare Läs boken...
Vi har nog alla sett ett bi landa på en blomma. Biet är en av våra pollinatörer – de som ger oss våra livsviktiga grödor. Faktum är att bin är nödvändiga för mänsklighetens överlevnad. De senaste årens rapporter visar...
Pollinatorpassasjen – vägar för pollinatörer i Oslo. En uppmaning till stadsbor, yrkesverksamma, stadsdelar och myndigheter, organisationer och företag att bidra på ett samarbete för att bilda en blomstrande...
Sveriges populäraste sajt om biodling. Här finns allt du behöver veta för att bli en bättre biodlare.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Cookie Policy (EU). Kontakta oss.
Sveriges bästa sajt om biodling. Här finns all nödvändig information och inspiration för att du ska kunna utvecklas som biodlare. Följ eller kontakta oss för synpunkter eller önskemål.