Efter fem år med dåliga honungsskördar så ser det i år ut att bli väldigt mycket skånskproducerad honung. Johan Falk är biodlare i Haväng och för honom är det tveklöst ett rekordår. Läs mer hos SVT.

Efter fem år med dåliga honungsskördar så ser det i år ut att bli väldigt mycket skånskproducerad honung. Johan Falk är biodlare i Haväng och för honom är det tveklöst ett rekordår. Läs mer hos SVT.
EU-kommissionen vägrar att ge oberoende experter tillgång till den rapport som utarbetats av det tyska federala institutet för riskbedömning (BfR) om riskbedömningen av glyfosat. Läs mer hos Sustainable Pulse. Bli...
Forskare varnar för att det mest använda ogräsmedel i världen förmodligen orsakar cancer. Monsanto kräver att Världshälsoorganisationen drar tillbaka sin banbrytande rapport. Experter säger att det enda sättet att...
Hallands godaste honung har utsetts. Vinnare blev Nisse Otterdahl från Valinge. Fyra av juryns fem medlemmar hade placerat hans honung som etta. Läs mer hos Hushållningssällskapet. Bli biodlare Läs boken Bin till nytta...
Sverges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer