I kväll är det en föreläsning i Knäred under rubriken “Bidöden – angår den mig?”. Lina Herbertsson doktorand vid Lunds universitet ska berätta hur Halland berörs.
Läs och lyssna hos Sveriges Radio samt Jorbruksaktuellt.
I kväll är det en föreläsning i Knäred under rubriken “Bidöden – angår den mig?”. Lina Herbertsson doktorand vid Lunds universitet ska berätta hur Halland berörs.
Läs och lyssna hos Sveriges Radio samt Jorbruksaktuellt.
Folkhögskolan i Fristad ligger i startgroparna för en unik folkhögskoleutbildning – yrkesbiodlare – som startar nästa år. Lyssna hos SR.
Bli biodlare Läs boken Bin till nytta och nöje
Dick Harrison berättar om hur bakverken såg ut och smakade förr i tiden. Honung var såklart det stora sötningsmedlet.
Läs artikeln hos SvD.
Bli biodlare Läs boken Bin till nytta och nöje
Isabel Linder var livrädd för bin och getingar, och tyckte inte alls om honung. Idag odlar hon egna bin och gör egen honung. Läs artikeln hos Sydöstran (prenumeration krävs). Bli biodlare Läs boken Bin till nytta och...
Sverges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer