Härodlat från honungsfabriken på Orkla Foods Sveriges huvudkontor bidrar till den biologiska mångfalden i närområdet. Läs pressmeddelandet från Orkla Foods.

Härodlat från honungsfabriken på Orkla Foods Sveriges huvudkontor bidrar till den biologiska mångfalden i närområdet. Läs pressmeddelandet från Orkla Foods.
Göteborgs stad har fått 45 000 nya hyresgäster i Centrum. Det är Fastighetskontoret som nu ger husrum till de nya gästerna som dessutom ska betala hyran i honung. Se filmklippet på TV4 Play. Bli biodlare Läs boken Bin...
Det eventuella varroafallet på Houtskär skruvar inte upp hotet mot den åländska biodlingen ytterligare, enligt yrkesbiodlaren Torbjörn Eckerman som tar nyheten relativt lugnt, skriver Ålands Radio. Bli biodlare Läs...
För att uppmuntra till ekologisk biodling och bidra till att hjälpa honungsbiet, har IFOAM – Organics International etablerat plattformen IFOAM Apiculture Forum. Man kommer bland annat att ordna en världskonferens...
Sverges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer