Styrelsen för Biodlingsföretagarna har tagit positiv ställning för att ett biregister i Sverige skulle vara bra för branschen. Läs mer hos Biodlingsföretagarna.

Styrelsen för Biodlingsföretagarna har tagit positiv ställning för att ett biregister i Sverige skulle vara bra för branschen. Läs mer hos Biodlingsföretagarna.
Intresset för biodling har ökat med över 30 procent de senaste åren. En trend även Mörlunda Biodlarförening märker av. Till senaste nybörjarkursen anmälde sig dubbelt så många som förväntat. Läs mer hos Vimmerby Tiding...
Årets varma sommar har påverkat binas produktion av honung på ett positivt sätt, jämfört med förra årets bisäsong. Erik Heedman är biodlare i Luleå biodlareförening och han är hoppfull över resultatet. Läs och lyssna...
Den globala handeln med bin driver en epidemi som hotar tama och vilda bin, enligt brittiska forskare. Bisjukdomen Deformed Wing Virus (DWV) har spridit sig över hela världen genom import av smittade honungsbin, enligt...
Sverges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer