Rydebäck scoutkår och Landskronas scoutkår har fått 50 000 små kompisar att ta hand om och lära sig av. Det gemensamma biodlingsprojektet har blivit en succé. Nu hoppas de att fler scoutkårer ska intressera sig för bin. Läs mer hos Scout.

Rydebäck scoutkår och Landskronas scoutkår har fått 50 000 små kompisar att ta hand om och lära sig av. Det gemensamma biodlingsprojektet har blivit en succé. Nu hoppas de att fler scoutkårer ska intressera sig för bin. Läs mer hos Scout.
Ernst Kirchsteiger besöker biodlaren Krister Linell och får provsmaka flera olika sorters honung. Han blir så förtjust att han vill smörja in sig med sötsakerna… Se klippet hos TV4. Se hela programmet på TV4 Play...
Mjödmissionär Johan Pihl reser runt till landet olika biodlare med sin buss som är ett rulland bryggeri. Mjödet är en ren naturprodukt – bara vatten och honung – vars smak kommer från blommor, frukter och...
Människan har sprayat med alla möjliga sorters bekämpningsmedel för att skydda sina grödor sedan 2000 år f Kr. Men efter andra världskriget ökade användningen 50-faldigt. Med så många överblivna kemikalier, beslutade...
Sverges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer