Därför satsar biodlarna på utbildning för att underlätta för fler biodlare att skaffa företag. Läs mer hos biodlarna.
Du kanske också gillar
Gosnells Sparkling Mead
Mjöd är en av världens äldsta alkoholhaltiga drycker och görs genom fermentering av honung. I Londons stadsdel Peckham hittar man Londons enda mjödtillverkare, Gosnells of London. Gosnells har lyckats återskapa...
Biodlaren Petra ska bli honungssommelier
Att bli sommelier innebär vanligen att utbilda sig inom dryck, framförallt vin. Men för några år sedan hörde biodlaren Petra Varenhed talas om att man även kunde bli det inom honung, Skriver SR. Bli biodlare Läs boken...
Unga tjejer tar över bikuporna
Biodling blir allt mer populärt och den typiska biodlaren är inte längre en äldre farbror utan en betydligt yngre tjej. Lovisa Bengtsson skiter i honungen och satsar på bipollen. Läs och lyssna hos Sveriges Radio. Bli...
- Biodling
- Bli biodlare
- Biodlingskalender
- Filmer om biodling
- Bisamhälle
- Praktisk biodling
- Biredskap
- Bikupa
- Kuptillbehör
- Honungshantering
- Vaxhantering
- Bihälsa
- Hitta lokala biodlare
- Biodlingsreportage
- Nyheter
- Länkar
- Ordlista för biodling
- Bok om biodling
- Blommor & bin
- Säljmaterial
- Allt om honung
Det senaste
Följ oss
Sveriges populäraste sajt om biodling. Här finns allt du behöver veta för att bli en bättre biodlare.